CPO

BetaalbaarWonenNL richt zich ook op CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) projecten. Met de kennis van de gehele bouwkolom is BetaalbaarWonenNL in staat om op een uiterst efficiënte wijze invulling te geven aan de individuele wensen van toekomstige woningbezitters.

Voor deelnemers aan een CPO projecten is het lastig in te schatten waar men tegen aan loopt. Het proces vraagt om kennis van ruimtelijke ordening, bouwtechniek, bouwregelgeving, kosten en tenslotte ook het vermogen om met andere deelnemers op een respect volle wijze samen te werken.

Al deze onzekere factoren maken het nog riskanter om op voorhand te investeren in plankosten omdat de uitkomst nog lang niet zeker is.

Om voor al deze uitdagingen een oplossing te geven heeft BetaalbaarWonenNL het proces sterk vereenvoudigd. BetaalbaarWonenNL biedt u de mogelijkheid om op basis van no cure no pay tot een concept ontwerp met bijbehorende bouw- en bijkomende kosten te komen door toepassing van een woningconfigurator. Hiermee kunnen alle individuele wensen doorgerekend worden waarbij tevens de totale kosten inzichtelijk gemaakt worden.

Pas als de deelnemers het gehele traject in tijd, kosten, voorwaarden en product kunnen overzien behoeft pas een besluit genomen te worden of men overgaat tot realisatie.

Onze inspanningen zijn niet gericht op het uitvoeren van advieswerkzaamheden met bijbehorende kosten maar het generen van een overzichtelijk plan voor de deelnemers tegen zeer lage kosten, die in de eerste fase alleen betaald behoeven te worden als het project gerealiseerd wordt.

Laat u vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden en verwezenlijk uw droomhuis met BetaalbaarWonenNL.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld