Werkwijze van BetaalbaarWonenNL

BetaalbaarWonenNL breekt met de bestaande conventies. De wensen van de startende woonconsument nemen wij als uitgangspunt. Dit betekent dat zowel de prijs als het woningconcept volledig aansluit bij de behoefte en financiële mogelijkheden van de startende consument.

Het volledige proces om een woning te ontwikkelen en bouwen wordt hier ondergeschikt aan gemaakt. Dit betekent een efficiënt proces en geen onnodige kosten. Het toepassen van een woningconfigurator en ketenpartners maken dit mogelijk. Alle niet noodzakelijk activiteiten en kosten worden door BetaalbaarWonenNL uit het proces gehaald.

Door samen te werken en de ketenpartners en stakeholders verantwoordelijkheid te laten nemen voor het deel waar zij kennis van hebben ontstaat geen overlap in kosten. Alle betrokken partijen nemen genoegen met een minimale vergoeding.

Het resultaat is een efficiënt proces waarbij de koper een uitstekend woonproduct tegen een zeer lage prijs aangeboden krijgt. Hierdoor is het mogelijk om volwaardige woningen te ontwikkelen vanaf een v.o.n. prijs van €225.000 exclusief grond.

BetaalbaarWonenNL treedt op als zelfstandig en gedelegeerd ontwikkelaar voor gemeenten en woningcorporaties die niet gebonden willen zijn aan de gevestigde orde van ontwikkelaars en bouwers.